У Києві уродженець Донецької області побив 42-річну жінку. Чоловік агресивно відреагував на те, що під час конфлікту з ним потерпіла знімала все на відео.

Про це передає пресслужба поліції Києва.

Повідомляється, що восени 2020 року в поліцію звернулася киянка і повідомила, що її побив невідомий.

Як розповіли в поліції, в під'їзді будинку за місцем проживання у 42-річної киянки виник конфлікт з незнайомим чоловіком. Останній агресивно поводився і ображав її, тому жінка дістала телефон і почала знімати те, що відбувається на відео. Але і це чоловіка не зупинило, він вдарив потерпілу по голові, взяв за волосся, штовхнув зі сходинок і пішов.

"Після скоєного фігурант ще двічі повертався на місце події і бив потерпілу. Згідно з висновком судово-медичного експерта, у потерпілої травми носа та пошкодження ока",- розповіли у відомстві.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Поліція, фото: скріншот з відео
Поліція, фото: скріншот з відео

Поліцейські встановили зловмисника та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) Кримінального кодексу України.

Відомо, що 42-річний зловмисник неодноразово був судимий за скоєння майнових злочинів.

Інспектори відділу дізнання Голосіївського управління поліції завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до районного суду для розгляду справи по суті та обрання фігуранту покарання.

За скоєне зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Побитий у Парижі український підліток міг бути в банді, а його мати торгувати людьми, - ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нелюда, який жорстоко побив і викинув беззахисного цуценя, знайшли, але чи буде покарання

Також «Знай.иа " писав, що Ревнивий чоловік-турків перетворив беззахисну українку на Джокера, обличчя-суцільна рана: "взяв ніж і..."