Президент України Володимир Зеленський починає знищувати людей, які привели його до влади.

Про це заявив екс-радник міністра охорони здоров'я України Дмитро Раімов в ефірі програми «Что дальше» на каналі «Знай24», коментуючи виключення Олександра Дубінського зі «Слуги народу».

«Сьогодні вранці я опублікував коротку замітку, яку написав ще в кінці грудня 2019 року. Це замітка про те, що у нас була електоральна революція із Зеленським. А ви знаєте, що історія говорить про те, що «революція пожирає своїх дітей». Так ось, я написав про те, що зовсім скоро президент почне боротися з тими, хто привів його до влади, і з тими, хто фінансував виборчу кампанію. Це люди, яким він зобов'язаний. Якщо він їх поборе, вижене з країни і створить їм проблеми в судовому або кримінальному плані – вони будуть дискредитовані. І в тому числі у мене в дужках стояло прізвище Дубінського», - розповів він.

За словами Раімова, Дубінський фактично був і рупором виборчої кампанії на каналі «1+1», і займався інформаційною війною проти Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Минуло трохи більше року, і мій маленький прогноз виявився абсолютно виправданим. Президент починає боротися з тими, хто привів його до влади. Він їх не захищає, не заступається за них», - констатує експерт.

Він зазначив, що така ж історія була і з колишнім секретарем РНБО Олександром Данилюком, і з екс-главою Офісу президента Андрієм Богданом.

«Заява президента для телеканалу НВО, що треба порушувати кримінальні справи проти українських громадян про втручання (у вибори США, - ред.), показує, що він хоче згодувати цю жертву, щоб більше не згадувати. Так би мовити, знищити тих, хто його привів до влади», - резюмував Раїмов.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що 1 лютого Дубінського виключили зі «Слуги народу».

Раніше Разумков розповів про розпуск Верховної Ради.