Завтра об 11:00 дисциплінарна палата Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Черкаської області розгляне заяву щодо притягнення адвоката Євгена Балакіна до відповідальності через його незаконні дії щодо українського виробника «Semki», лідера ринку снеків.

Про це пише Антикор.

Раніше, в ході журналістського розслідування було задокументовано підготовку провокації проти найбільшого виробника снеків під торговою маркою "Semki" з метою можливого подальшого рейдерського захоплення підприємства.

Так, в приміщенні офісу юридичної компанії "Варта Права" адвокат Євген Балакін виплачував жителям Дніпра грошові суми в розмірі 500 гривень кожному, за участь в провокації проти підприємства.

Учасники акції мали поставити підпис під зверненням до Офісу Президента, Генерального прокурора, КМУ та СБУ, про те, що підписант нібито є незаконно звільненим співробітником підприємства випускає "Semki ", якому не виплатили зарплату.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інформація про невиплату зарплат була відразу ж спростована реальними працівниками підприємства.