Виборцям «Слуги народу» і Володимира Зеленського може не сподобатися коаліція з лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Таку думку висловив екс-радник міністра охорони здоров'я України Дмитро Раімов в ефірі «Знай24».

«Юлія Тимошенко заявила про те, що вона готова вступити в коаліцію зі «Слугою народу». Ми бачили її листування з Єрмаком (главою Офісу президента, - ред.) і розмову зі Стефанчуком (першим віце-спікером Верховної Ради, - ред.). Такий проект готується», - заявив він.

Раімов зазначив, що виборці «слуг» і Зеленського можуть не дуже добре поставитися до коаліції з Тимошенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Як до цього поставляться виборці «Слуги народу»? Вони обиралися як альтернатива. Так, до Тимошенко було добре ставлення. Якщо ви пам'ятаєте, Зеленський запропонував Тимошенко вести дебати (передвиборчі, - ред.). У тому числі через Коломойського, який завжди вмів розкладати «політичні яйця» по всім «кошикам» у цьому політичному сезоні.

Як поставляться виборці Зеленського? Тому що виборці Тимошенко всеїдні. Вона була в коаліції з дуже багатьма, міняла їх і завжди пояснювала, що робить це для України. Вони вже звикли, що вона змінює політичну спрямованість», - констатує експерт.

За його словами, після об'єднання зі старими політиками падаючий рейтинг Зеленського тільки прискорить падіння. Але, зазначає Раімов, сьогодні рейтинги не мають жодного значення, оскільки найближчим часом ані парламентських, ані президентських виборів не передбачається.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко знову здивувала українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Тимошенко з новою зачіскою помолодшала на 20 років, українці в захваті.