США не будуть довіряти президенту України Володимиру Зеленському, бо він постійно змінює свою позицію і роль.

Про це заявив політолог Руслан Бортник в ефірі програми «Что дальше» на каналі «Знай24».

На його думку, інтерв'ю глави держави американському телеканалу НВО – це джинса, організована лобістами, яких найняв Офіс президента в США.

«Такий вхід на американський ринок не дуже хороший. Це все одно, що ви намагаєтеся купити квиток за чиїмось багатим столом. Вас посадять, звичайно, десь в куточку, але всі знатимуть, що ви купили квиток», - говорить експерт.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бортник вважає, що сьогодні команда Зеленського бореться за право комунікувати зі США. Тому що президент і його Офіс дуже бояться того, що головним комунікатором від України зі Штатами стане не Зеленський, а, наприклад, колишній президент Петро Порошенко або екс-прем'єр Олексій Гончарук.

«Що ще зробить президент, щоб сподобатися новій американській адміністрації? Виглядає це все недобре і принизливо. Ви можете що завгодно робити за лаштунками, як завгодно стояти на колінах перед, умовно кажучи, Байденом, лизати йому чоботи, але це закулісна політика. Публічно робити такі кроки дуже неправильно, це демонструє кризу в закулісних відносинах. Якби в закулісних відносинах була комунікація – не було б необхідності все робити ось так публічно», - підсумував політолог.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Зеленський засвітився в компанії з молоденькими дівчатами.

Нагадаємо, «Сімпсони» знову передбачили майбутнє: деталі інавгурації Байдена знали ще в 2000 році.