У Житомирській області, в місті Новоград-Волинський, дав тріщини асфальт, який кілька тижнів тому відремонтували у рамках "Великого будівництва".

Про це у своєму блозі на YouTube розповідає Антон Поляков.

"У місті Новоград-Волинський на вулиці Соборності, яку кілька тижнів тому відремонтували у рамках програми "Велике будівництво", асфальт дав тріщини, на інших ділянках утворилися горби. За 30 млн грн проклали асфальт дуже низької якості", - написав Антон Поляков.

Він відмітив, що місцева влада наполягає на тому, що вони зможуть виправити цю ситуацію, але при цьому йдеться не про перероблення дороги, а тільки про латання дірок.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Відмінний підхід до дорожнього будівництва від "професіоналів" "Укравтодору"!, - підкреслив нардеп.

За його словами, керівник програми "Регіональний розвиток" Українського інституту майбутнього Юрій Голик вмить відреагував на цю інформацію, виправдовуючись, що це не має ніякого відношення до “Великого будівництва”.

"Але якщо ви не винні, чому так нервувати? І якщо, як ви стверджуєте, за такий ремонт несе відповідальність місцева влада, і це не відноситься до "Великого будівництва" чому тоді не виникла така швидка реакція на зданий проект? У такому разі, направте експертну групу, розберіться нарешті з місцевою "елітою" яка на тендерах розпилює місцевий бюджет і робить такі "якісні" дороги! Покажіть, що за такий псевдоремонт може виникнути відповідальність", - додав Поляков.

Нардеп підкреслив, що це не єдина область, де така якість доріг.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, на Запоріжжі дороги теж дали тріщину.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що киян насмішило "велике будівництво" Кличка і вони задумались, скільки мільярдів осіло в кишенях.