Нинішню ситуацію в Україні важко назвати стабільною. Про можливу відставку кабінету Дениса Шмигаля йдуть розмови вже не перший місяць, але поки ще він тримається.

Що далі? Про це в однойменній програмі на каналі «Знай24» міркує політолог Руслан Бортник.

«Швидше за все, протягом цього року уряд піде у відставку. Я б поставив на осінь, хоча і весну не можна повністю скидати з рахунків. Я не до кінця знаю, які зараз особисті взаємини між Шмигалем і Зеленським. А Зеленський багато рішень приймає, виходячи з особистих переваг, а не професійних якостей. Я б сказав, дев'яносто відсотків рішень», - каже політолог.

За його словами, президент може буквально закохатися в людину (зрозуміло, не в сексуальному плані) і піднести його на будь-яку високу посаду. А потім розчаруватися в ньому. Це відбувається саме тому, що він закохався в людину, а не підібрав її на комп'ютері. І коли Зеленський розчаровується в ньому, це трансформується в агресію.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

«Так було і з Богданом, і з Гончаруком. Це не просто розчарування - це перехід любові в ненависть. Тому, не знаючи їх особистих відносин, важко передбачити долю кабінету Шмигаля», - робить висновок Руслан Бортник.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він вказав, що українська влада поводиться так, немов пандемія коронавірусу вже закінчилася, хоча насправді до цього ще далеко.

Крім того, Бортник підкреслював, що Україні потрібно вибирати: чи кредити, чи суверенітет.