Політичний експерт Михайло Чаплига в своєму новому блозі на YouTube розповів, як транснаціональні корпорації (ТНК) контролюють Демократичну і Республіканську партії США.

«Уявімо три наперстка. Один наперсток – це Демократична партія, другий наперсток – Республіканська партія, а третій наперсток поки сховаємо. Ось цей третій наперсток, який ми поки не бачимо, – транснаціональні корпорації – приходять і кажуть, що їм потрібен закон про лобізм. Давайте ми не будемо купувати політиків нишком, давайте ми їх будемо купувати нахабно і цинічно, але заплатимо за це податки. Доведемо до абсурду ситуацію і боротися з корупцією нам не треба буде, бо вона тепер законна. Назвемо це лобізм», - розповів він.

За словами Чаплиги, у ТНК ще з 2000-го року є два лобістських майданчики – республіканці і демократи.

«Приходять товариші і просувають свої глобалістичні транснаціональні інтереси. Для цього їм потрібно законодавство і якісь гроші отримувати з бюджету США. Відповідно, їм потрібно це лобіювати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тепер уявіть – 20 років цей третій наперсток приходить і на один, і на другий майданчик і купує одне і те саме. Риторика, яку ви чуєте протягом 20 років від демократів і республіканців в інтересах ТНК, – ідентична. Вони розповідають одне і те ж під різними кутами», - вважає експерт.

Він упевнений, що через десятиліття такої риторики зараз виборець не може провести ідеологічну межу.

«А тепер встаньте на місце виборця. Через 20 років такої риторики ідентичної з двох різних лобістських майданчиків ви зможете провести ідеологічну межу, якщо замовник, третій наперсток, один і той самий? Ні, звичайно. Межа буде стиратися», - підсумував Чаплига.

Раніше Чаплига заявив, що всі електронні засоби комунікації знаходяться під контролем глобалістів і олігархічних груп впливу.

Також Знай.uа повідомляв, що американські мільярдери рекордно багатіють під час пандемії, поки прості люди не можуть звести кінці з кінцями.