Шість порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 5 лютого.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Російські окупанти використовували ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю неподалік Новомихайлівки, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Ще поблизу цього населеного пункту збройні формування РФ використовували БПЛА, українськими захисниками був зафіксований проліт повітряного судна цього типу з перетином лінії розмежування.

Військові навчання ООС, facebook.com/pressjfo.news
Військові навчання ООС, facebook.com/pressjfo.news

Він здійснив дистанційне мінування перед позиціями воїнів ЗСУ міною ПОМ-2. Біля Світлодарська окупанти стріляли за допомогою автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. В районі населеного пункту Богданівка здійснювався прицільний обстріл з автоматичного станкового гранатомета, а біля Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Бойових втрат серед наших захисників немає. З початку поточної доби, 6 лютого, було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного, що на приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед наших воїнів немає. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, ворог атакує українських воїнів з гранатометів і кулеметів: що відбувається на лінії вогню

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", на Водохреща воїни ЗСУ потрапили в екстремальні умови: під кулями і в крижаній воді

Знай.ua писав, десяток поранених, бинти і спроби вижити: воїнам ЗСУ довелося терміново рятувати побратимів на Донбасі