Ситуація навколо телеканалів Тараса Козака продовжує загострюватися. У Києві одна за одною йдуть акції протесту: хтось обурений тим, що закриті ці канали, хтось - тим, що інші ще не закриті. Одні незадоволені президентським указом, інші - його половинчастістю.

Що далі? Свій прогноз в ефірі однойменної програми на каналі «Знай24» дає політичний експерт Андрій Вігірінський.

«Я думаю, президент не буде спілкуватися на цю тему ні з мітингувальниками, ні з журналістами, ні з ким-небудь ще. Він прийняв рішення і вважає його досить мотивованим. До того ж він записав відеоролик - тобто поспілкувався з усіма», - зазначає Вігірінській.

Немає сенсу і в спілкуванні з журналістами, і в з'ясуванні відносин. На думку Вігірінського, все відносини вже з'ясували в програмі «Свобода слова». Все, що можна сказати на цю тему, вже було там сказано, і додати до цього нічого.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«До чого може привести будь-яка інша форма спілкування Зеленського з тими, хто мітингує або захищає свої права? Президент в будь-якому випадку не перегляне свій указ. Якщо РНБО колегіально прийняла рішення, а президент ввів його в дію, то воно вже не підлягає скасуванню. Тепер уже неважливо, було воно доцільне чи ні», - каже гість програми.

У минулому, як повідомляє Знай.ua, Андрій Вігірінській робив невтішні прогнози щодо долі партії «Європейська солідарність».

Також він окреслив політичні перспективи експрезидента Петра Порошенка.