У Києві йдуть протести не тільки проти закритих проросійських телеканалів - їх співробітники й самі виходять на протест. Які наслідки він може мати?

Ситуацію в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» коментує політичний експерт Андрій Вігірінській.

«Протести в Києві не можна вважати правильним методом або правильною реакцією на що б то не було. По-перше, їх чисельність дуже низька. По-друге, протести співробітників одного телеканалу не підтримали профспілки їхніх колег», - зазначає він.

На думку коментатора, це свідчить про те, що стандарти журналістики, до яких у нас постійно звертаються, але ніколи не дотримуються, завжди знаходяться на другому плані. На першому - або редакційна політика, або політика власника. Тому журналістам, які проігнорували цей протест, не варто засуджувати своїх колег за те, що вони висвітлюють або не висвітлюють. Адже вони й самі надходять точно так же.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

«На кожному каналі є певні табу. Там не можна лаяти того, тут - цього, і такі заборони існують всюди. Так що в цій сфері не можна бути моралізатором. На це завжди можуть відповісти: на себе подивися», - робить висновок Андрій Вігірінській.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він пояснив, які зміни повинен принести новий закон про статус Києва.

Також Вігірінській передрікав близький політичний крах партії «Європейська солідарність».