Форум «Україна 30» включав у себе не тільки українських спікерів, там також виступали міжнародні представники Всесвітньої організації охорони здоров'я та секретар Єврокомісії.

Про це в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів голова громадської організації «Слуга народу» в Києві Руслан Гончаров.

«Триває діалог по боротьбі з коронавірусом на рівні світу, і Україна бере в ньому активну участь. Я вважаю, це чудово. І взагалі такі майданчики дають можливість більше обмінюватися інформацією і просунутися у вирішенні будь-якого питання. Плюс це вхід в діалог з громадськістю», - сказав він.

Гончаров погодився, що цей форум був проведений, щоб чинна влада знайшла способи вирішення проблем, які не були знайдені протягом двох з половиною років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Так, є прогалина. У плані того, що країна вимагала змін, і є це бажання, але все відбувалося в турборежимі. І, можливо, ми зараз можемо констатувати, що турборежим не завжди ефективний. Дійсно, підбиралися люди, але вони помилялися і, можливо, були не зовсім на своєму місці», - констатував глава громадської організації «Слуга народу» в Києві.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Василь Вірастюк буде боротися за мандат народного депутата – «слуги» висунули українського спортсмена і актора кандидатом на парламентських виборах.

Нагадаємо, у Зеленського зробили заяву з приводу імпічменту.