Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 12 лютого 2021 року.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Збройні формування Російської Федерації порушували недалеко від Водяного, на Приазов'ї, в районі відповідальності угруповання "Схід", біля Павлополя, поруч з населеним пунктом Золоте-4, в районі відповідальності "Півночі" і поблизу Новолуганського.

Воїни / фото: ООС
Воїни / фото: ООС

Путінські окупанти вели вогонь у бік українських позицій, використовуючи при цьому великокаліберні кулемети, підствольні гранатомети, а також стрілецьку зброю. Повідомляється, що один з українських воїнів підірвався на невідомому вибуховому пристрої і був оперативно доставлений в лікувальний заклад, де йому зараз надається необхідна медична допомога.
У районі "Півночі" окупаційні війська використовували БПЛА, щоб двічі скинути постріли ВОГ-17 біля позицій воїнів ЗСУ, а також щоб перетнути лінію розмежування. Але українські захисники вчасно придушили його за допомогою засобів радіоелектронної боротьби.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. На обстріли з боку противника наші воїни давали адекватну відповідь. З початку поточної доби, 13 лютого, обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Зеленський побував на передовій в зоні ООС і отримав нагороду від морпіхів

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський після повернення з передової терміново скликає РНБО

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, Зеленський "привітав" з 200-м днем перемир'я на Донбасі: "Армія сильна"