14 лютого 2021 року по всій Україні очікується не дуже приваблива, мінусова температура повітря вдень і ввечері.

Тому постає питання про те, як же провести День закоханих незабутньо, тим більше коли День святого Валентина припадає на неділю. Провести вечір можна і по — старому-в романтичній обстановці за вечерею або переглядом кінофільму. Однак є все ж більш оригінальні сценарії для 14 лютого.

Для початку можна розібратися з тим, чи готові ви до активного відпочинку? Адже можна звернути увагу на зимові види спорту — покататися на сноуборді або вибрати більш доступне розвага — сходити на наток. Але при цьому, можна вибрати і пробіжку в спортзалі, якщо ви раптом боїтеся травм або морозів.

Також, зараз особливо, українцям доступні всі зимові принади у вигляді заморозків і великої кількості снігу на вулиці. Можна пограти в сніжки з коханою людиною, не влаштовуючи війну, а лише заради позитиву. Або ж зліпити великого сніговика.

Великий сніговик, скріншот: Youtube
Великий сніговик, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Якщо активний відпочинок не для вас — вибір може впасти на більш культурну розвагу. Наприклад, похід в театр, оперу або оперету. Або забути про тишу і спокій, відправившись в будь-який з нічних клубів, повеселившись до упаду. Що, як не Ігри, здатні забезпечити людину хвилинами сміху і щирою захопленістю. Тому можна зі своєю коханою людиною пограти в твістер на підлозі, в звичайного крокодила або в "Правду або дію". Тут все залежить від вашої фантазії.

Можна навіть повністю розслабитися 14 лютого, відправившись в SPA-салон на масаж. Але якщо у вас немає такої можливості — чому б не зробити його самостійно. Це досить приємно і таке проведення часу подарує непередавані відчуття.

Нагадаємо, найкращі привітання до Дня святого Валентина 2021: з любов'ю в серці точно скаже "так"

Як повідомляв "Знай.ua", ловелас Остапчук порадив жінкам вітати чоловіків 15, а не 14 лютого

Знай.ua писав, в День святого Валентина сотні закоханих з'єднають свої долі: з'явиться майже пів тисячі нових сімей