Національна поліція України не змогла залишитися осторонь від святкування Всесвітнього дня всіх закоханих: поліція - єднає!

Офіційна сторінка структури у соціальній мережі “Інстаграм” поділилася історією кохання пари поліціянтів з Вінниччини. Подружжя навіть надало сторінці власні сімейні світлини, щоб можна було зробити колаж. На колажі можна побачити три маленькі світлини, на яких у формі позують закохані - Дар'я та Євген. Велика світлина у колажі показує родину закоханих: у чоловіка на плечах сидить маленька донька, дружина - на останніх місяцях вагітності.

Такий текст супроводжував цей романтичний колаж: “Розповімо до Дня закоханих історію Дар‘ї та Євгена – сім‘ї поліцейських з Вінниччини.

Їхнє кохання зародилося ще 10 років тому. Серця Дар’ї та Євгена зустріли одне одного ще на першому курсі Національної академії внутрішніх справ у Києві.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Через три роки після випуску Дар‘я перевелася на службу у Вінницю, а ще через два вони з Євгеном поєднали свої долі 😌

Зараз сім‘я Гнатюк має двох донечок – Лізу та Аню. Подружжя переконане, що головне – це взаємопорозуміння, підтримка та турбота про один одного 🙏 Поліція об‘єднала їх серця, а кохання допомагає впоратися з усіма життєвими труднощами.”


Нагадаємо, У Києві накрили банду небезпечних аферистів: множили вбивць зі скальпелями

Як повідомляв Знай, у Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.

Знай писав, у Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії-дві роби, гавкіт собак і колючий дріт.