Політолог, політтехнолог, засновник і директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський жорстко розкритикував чинну владу в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

«Вони випадкові люди, потрапили до Верховної Ради, як кажуть, за оголошенням. Які не мають ні кваліфікації, ні політичного досвіду. Вони випендрюються, показують, що вони щось, але насправді вони стовідсоткова нікчемність. Про жінок не будемо, тому що це особлива стаття. Там є дуже симпатичні жінки, які просто нічого не розуміють в політиці. Але зате вони відчувають себе на вершині політичної кар'єри, вони депутати парламенту великої країни. Але ті виродки чоловічого роду, яких ми регулярно там бачимо, продажні люди до мозку кісток», - говорить експерт.

Він підкреслив, що в команду президента України Володимира Зеленського потрапили люди, які працювали на колишню владу.

«Там є чудова людина, не хочу навіть її прізвище називати. Яка, я пам'ятаю, працювала на вуличному телебаченні «Партії регіонів». І як же вона зараз розповідає, яка вона патріот України, як вона ненавидить Росію, Донбас... І таких чимало в команді Зеленського», - констатує Погребинський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, педагоги звернулися до Зеленського через глибоку кризу.

Також Знай.uа повідомляв, що Тимошенко вразила новим стилем.