Експрезидент України Віктор Ющенко йшов у політику за славою, але плата за владу виявилася занадто висока.

Про це сказала ментор і просвітитель Інна Богословська в програмі "Романенко Бесіди".

"За чим йшов Ющенко? За славою. Ми ж до кінця не зрозуміли, що сталося з Вітею, з Ющенком. Але ось якщо ви уявите фізіологічно, що людину обрали президентом, а кожні дві години йому міняють одяг, тому що він весь у гної. Усе тіло. Коли вночі кілька разів міняють простирадла, тому що це усе мокре, в гної. Він так жив. Це була його плата за владу, яка йому нафіг не потрібна була. Він йшов за славою - отримав владу", - сказала Інна Богословська.

Вона відмітила, що у Віктора Ющенка гороскоп такий, що він не міг не стати президентом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Є речі, люди народжуються в житті, іноді з міткою від життя. Зрозуміло, де вони повинні опинитися. І ось якщо у цей момент вони не готові до цього або плутають мету і призначення - плата за це виходить просто жахлива. Справжня політика, справжня, бо, що ми зараз бачимо: вмираючі залишки попереднього типу політики і ще не народжений новий тип політики, - справжня політика, це дуже важкий тип енергії. Шалено цікаво. Могутньо. Якщо ти не ідіот - ти ростеш кожну хвилину", - додала ментор.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Netflix випустив новий серіал про отруєння Ющенка і вбивство Бандери.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Ющенка знову пропонують на прем'єрське крісло.