П'ять років президентства Петра Порошенка, так чи інакше, зіграли роль в українській історії. І зараз можна зробити підсумки: чи був президент краще суспільства, яким керував, або гірше, або вони один одному повністю відповідали?

У колишнього народного депутата Інни Богословської - своя думка, яку вона висловлює в програмі «Романенко. Бесіди».

«Неможливо змусити більшість стати нормальними членами суспільства, поки не з'являться лідери, які сам відповідають цим вимогам. Колись мене запитували, чи буде Порошенко хорошим президентом. Я говорила: немає, тому що людина, яка не прибирає лупа зі свого піджака, не може бути хорошим президентом», - розповідає Богословська.

За її словами, з цим, на перший погляд, зв'язку тут немає - але насправді він є. Є маркери, які вказують на непридатність людини. В Україні повинні з'явитися «кращі люди», за яких ніколи не буває соромно. Але зараз до цього ще далеко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Однак я роблю і буду робити все, що в моїх силах, щоб такі люди з'явилися», - заявляє вона.

Раніше Знай.ua повідомляв про дорожньо-транспортну пригоду, в яку потрапила Інна Богословська.

Також вона піддавала Петра Порошенка різкій критиці ще під час його президентства