У суспільстві активно обговорюється покупка експрезидентом України Петром Порошенком телеканалу «Прямий». Що за цим криється - і чи криється щось взагалі?

Своєю думкою в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» ділиться політтехнолог Валентин Гладких.

«Я думаю, що Порошенко насправді просто скористався можливістю легалізувати те, що і так належало йому. Я впевнений, що закривати цей канал ніхто і не збирався. Зате Петро Олексійович зміг показати себе лідером опозиції - чому йому було не скористатися таким шансом? Хоча з самого початку ті санкції, про які йшлося на засіданні РНБО, не торкалися ні «Прямого», ні самого Порошенка», - говорить експерт.

Він нагадав про тісну співпрацю Порошенко з Володимиром Макеєнком - одним з лідерів Партії Регіонів і соратників експрезидента Януковича. Гладких згадав і про те, які фігури найчастіше з'являлися в ефірі «Прямого».

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Порошенко завжди будував свою політичну стратегію на «протидії реваншу». Але для того, щоб вона працювала, повинна існувати загроза реваншу, або переконлива ілюзія такої загрози. Так що, я думаю, це з самого початку була гра в одні ворот», - вважає політтехнолог.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Валентин Гладких прогнозував, що партія «Перемога Пальчевського» після виборів в Києві зможе вийти на загальнонаціональний рівень.

Крім того, він прокоментував корупційний скандал, в який виявився замішаним глава комітету Верховної Ради з енергетики Андрій Герус.