У кожного українського політика є свій екстрасенс, бо політичні діячі бояться прокльонів і проклять.

Про це в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповіла мольфарка Олена Стеценко.

«Ми всі в колі екстрасенсів знаємо, що у кожного політика є свій екстрасенс, який працює з ним, направляє, підказує, оберігає, захист ставить, може запропонувати якісь виходи із ситуації», - розповіла вона.

Стеценко зізналася, що до неї також зверталися політичні, культурні та спортивні діячі. Політики, які зверталися до мольфарки, просили благ для себе особисто, а не для держави.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

«Більше особистих прохань. Особливо у період виборів. Тут не про гроші йдеться, тому що кожен політик має якийсь свій бізнес, підприємство, людей, які працюють разом з ним. Тут більше про захист, енергетичні впливи. Якщо людина знаходиться на політичній арені, немає такої людини, яка була б дуже рада і задоволена нашим керівництвом країни. Тому дуже багато прокльонів і проклять на людині, і вони дуже турбуються, скільки ж того негативу збирається на них і як від нього захищатися», - каже мольфарка.

Вона зазначила, що під час передвиборних кампаній на політиків здійснюється негативний вплив, і вони навіть потрапляють до лікарень.

Раніше Знай.uа повідомляв, що карпатська мольфарка приголомшила українців пророцтвом на 2021 рік.

Також Знай.uа повідомляв, що мольфарка Магдалена і екстрасенс Хаял Алекперов дали пророцтво на 2021 рік.