Президент України багато чого обіцяв українцям. Журналіст Катерина Котенкова для Знай.ua нагадала ключові обіцянки глави держави, які стосуються тарифів.

Влада ще в 2019 році пообіцяла, що тарифи на тепло знизяться майже наполовину з наступної зими. Що ми маємо в підсумку – тарифи зросли і будуть рости ще, а плану зі зниження тарифів як не було, так і немає.

«Де кінець епохи бідності, який обіцяли? Він так і не настав, зате почалася епоха жебрацтва», - заявляє Котенкова.

Протягом 2020 року фінансування програми житлових субсидій скоротилося на 20 млрд грн. У січні Мінсоцполітики попросило Мінфін збільшити фінансування програми субсидій на 10 млрд. Але ж ще в грудні прийняли Держбюджет-2021, і ніхто не скаржився, що грошей на субсидії не вистачає.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Плутанина якась. Але в підсумку – то вистачає грошей, то не вистачає – загалом, складається враження, що хлопці самі не знають, що приймають. Або ж знають? Як би там не було, але зниження тарифів ми не побачили і грошей на субсидії не вистачає», - констатує журналіст.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Ніну Матвієнко позбавив пенсії режим Януковича.

Також Знай.uа повідомляв, що споживачів газу приголомшили незрозумілими платіжками за січень.