Чи правда, що під час передвиборчих кампаній політики більше страждають від всіляких недуг? І чи завжди це відбувається тільки від тих причин, які медицина здатна пояснити?

На це питання в програмі «Що далі» на каналі «Знай 24» відповідає мольфарка, цілителька та астролог Олена Стеценко.

«Так, багато хто з них навіть потрапляють до лікарень. Особливо важко пройшли останні вибори. Я сама тоді виїжджала в лікарні до політиків. Було дуже багато дивних захворювань: тобто людина абсолютно здорова, а на наступний день температура вже 40 градусів, і людина впадає в кому», - розповідає вона.

За словами Стеценко, політики звертаються до неї й з приводу своїх дітей. Буває, що вони розбиваються на машинах, втрачають свій бізнес.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

«Адже якщо проклинають самих політиків, але у них стоїть сильна енергетична безпека, то це позначається на їх сім'ях, на дітях і онуках», - пояснює гостя програми.

Раніше Знай.ua повідомляв про пророкування карпатського мольфара України на 2021 рік.

Також мольфари дали більш розгорнуте пророцтво щодо майбутнього нашої країни.