Акції на підтримку засудженого за розбій активіста Сергія Стерненко фінансував п'ятий президент України Петро Порошенко, який сподівається на «реванш». Про це пише Голос з посиланням на телеграм-канал «Україна 24».

«Здавалося б, що спільного між Порошенком і Стерненко? Так в цілому нічого. Саме останнього колишній президент України вирішив використовувати як «сакральну» жертву, а саме банальний привід проводити проплачені хороводи навколо Офісу Президента. Порошенко вважає, що він вже насидівся і фактично готовий приступити до операції «реванш»», - йдеться в повідомленні.

Цей факт підтверджується грошовими переказами кожному учаснику вчорашніх заходів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Але як завжди, в будь-якому поспіху допускаються серйозні огріхи. По-перше - за участь в акціях платили. Тариф звичайний - 250 грн, а ось форма оплати в цей раз не стандартна - тільки переказ на банківську карту. Напевно, хтось вирішив, що транзакції відстежити буде складніше», - наголошується в повідомленні.

Автор також нагадує, що під час каденції Петра Порошенка активісту вдавалося уникнути відповідальності за низкою тяжких злочинів, зокрема - за вбивство.

«Стерненко вже давно б їв сухарі на зоні в будь-який іншій цивілізованій країні. Ніяк інакше, як пособництвом, це назвати не можна. Нагадаємо, вчора він отримав лише свій перший вирок, а ще два попереду. Загалом, вийде друг і соратник Петра не в цьому житті. Не можна злочинця звеличувати в ранг святих борців за справедливість», - йдеться в повідомленні.