Про це заявив керівник штабу Національного Корпусу Максим Жорін на своєму Тelegram-каналі.

“Законопроект щодо боротьби з колаборантами в Україні нарешті офіційно зареєстровано у Верховній Раді… Ми в минулому році двічі приносили цей законопроект до Офісу Президента, не отримали жодної реакції і пізніше створили робочу групу з діючих проукраїнських народних депутатів, представників громадськості, юристів та ветеранів. Завдяки цій робочій групі ми змогли доопрацювати цей законопроект і офіційно зареєструвати його у ВР”, - розповів Жорін.

За його словами, попри війну, що триває сьомий рік, в Україні й досі діють ті, хто допомагав або допомагає ворогу, і одних лише санкцій недостатньо. “Зараз буде надзвичайний спротив цьому процесу від усіх проросійських сил, проросійських політиків. Але я знаю, що “ватна” історія доходить потроху до кінця”, - сказав Жорін.

Як повідомлялося, у лютому РНБО внесла до санкційного списку ряд осіб та пов'язаних з ними компаній, в числі яких - депутати від ОПЗЖ Медведчук та Козак.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще