36-річний Михайло став винятком у звичному розумінні батьків-одинаків, які стають такими після смерті дружини. Його історія трохи банальніше, адже його дружина вирішила піти від нього після тринадцяти років шлюбу - вона полюбила чоловіка на стороні.

І при цьому діти залишилися саме з Михайлом, а не з нею. Жінка була знайома з ним ще з часів навчання в університеті. Вони рано одружилися, в 22-23 роки, і не хотіли заводити багато дітей. Ксенія бажала повернутися до роботи після того, як дитина підросте. Але після перших пологів вона знову швидко завагітніла, і в підсумку - в тридцять два роки жінка вже народила сімох дітей.

Багатодітний батько, скріншот: Youtube
Багатодітний батько, скріншот: Youtube

Через це їй довелося кинути роботу і вести домашнє господарство. А ось всі обов'язки по заробітку лягли на Михайла. Але коштів вистачало лише на скромне, хоча і не на злиденне існування.

Згодом тридцятип'ятирічна Ксенія повідомляє дружину, що збирається від нього піти. Вона закохалася в старого шкільного знайомого, коли Михайло працював, щоб забезпечити свою сім'ю. При цьому жінка хотіла абсолютної свободи і вирішила залишити дітей з чоловіком. У неї була мрія-жити більш вільно-тому вона не збиралася кидати сім'ю зовсім, і приїжджати в гості. Таким чином Михайло і став самотнім багатодітним батьком.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Йому доводилося нелегко на самому початку. Діти сильно сумували без матері, але при цьому фінансове питання не хвилювало чоловіка, так як вони звикли економити. Старші діти набагато легше прийняли те, що мама більше не живе з ними. Але молодшим виявилося непросто це пояснити. Нещодавно йому виповнився 41 рік, з тих пір пройшло вже п'ять років. Він пробачив Ксенію і більше хвилюється через те, що за ці роки жодна жінка не захотіла будувати з ним сім'ю, знаючи кількість дітей.

Багатодітний батько, скріншот: Youtube
Багатодітний батько, скріншот: Youtube

А ось у колишньої дружини все в порядку-вона вийшла заміж, за п'ять років народила йому двох дітей.

Нагадаємо, 42-річна Хмельничанка показала арифметику щасливого життя: десять богатирів і вісім принцес

Як повідомляв "Знай.ua", Українка народила п'ятірку, а чоловік зібрав речі і втік - як зараз живе багатодітна сім'я

Знай.ua писав, у Києві багатодітний батько підірвав себе гранатою на дитячому майданчику