Влада не хоче комунікувати з ФОПами. Про це розказав один із лідерів руху «Save ФОП» Сергій Доротич у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24».

За його словами, ОП – це те місце, де приймаються важливі політичні рішення. З нами навіть не намагаються вийти на діалог. Комунікація і діалог відсутні. Саме питання про збереження малого бізнесу вирішить майбутню долю України.

«Немає діалогу, створена «кишенькова» рада з посіпак і псевдоекспертів. Чомусь їхні експертні висновки виключно на стороні всіх рішень влади. Ця рада створена, жодний представник руху «Save ФОП» не включений», - каже Доротич.

Доротич говорить, що його прізвище насправді не включене до списку ради.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«І до складу цієї ради включені різного роду експерти, колишні чи діючі державні чиновники, народні депутати, навіть ФОПи є. Але ті ФОПи, які виступали за відтермінування фіскалізації, запровадження додаткової звітності, адміністрування для ФОПів у той час, коли рух «Save ФОП» виступає за вирішення питань по суті», - сказав лідер руху «Save ФОП».

Нагадаємо, раніше У Києві бунтують підприємці, центр столиці оточений силовиками: сподіваються "дотиснути" до Нового року

Як повідомляє портал Знай.ua На Майдані силовики з кийками розганяли мітингувальники - " вдарили по голові, знепритомнів"

Також Знай.ua писав, що У Києві гримить податковий Майдан, українці налаштовані на затяжний страйк: "Спали на стільцях"