Військовий і політичний експерт Олександр Мусієнко в програмі «Що далі» на каналі «Знай24» пояснив, які загрози очікувати з наростанням військових потужностей Росії в Чорному морі.

За його словами, в Криму тільки наростає озброєння. На півострові розвинулась стратегічна авіація з ядерними боєзарядами. Такі прогнози викликають неспокій. Далі може розроблятися ядерна зброя.

Мусієнко поясняє, що анексія надала можливість Росії мати вплив у Чорному морі. Вже неодноразово фіксувалися порушення – підхід впритул російських суден до фарватеру, який є важливим для України, тому, що завдяки йому з’єднуються українські порти. Ці зміни направлення та переміщення небезпечні.

«Російська Федерація збільшує контингент під приводом охорони газопроводу «Турецький потік». Це все несе для нас певні ризики», - стверджує він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Мусієнко вважає, що РФ може порушити міжнародне право і норми українського законодавства - обмежити прохід торгових суден і загородити фарватерну лінію.

Раніше Знай.uа повідомляв, що 56-річний Володимир Михайлович виявився на волосині від смерті на Донбасі.

Також Знай.uа повідомляв, що під Тернополем ветерана АТО дивом витягли з петлі.