Олексій Арестович не викликає довіри, і ним має займатись Департамент контррозвідки Служби безпеки України.

Про це сказав політичний експерт Дмитро Снєгирьов в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

“Щодо Арестовича, тут взагалі мені цікаво, хто його призначав. Чи проходив він спецперевірку, наприклад. Уявіть собі - 2003 рік, кадровий офіцер Головного управління розвідки Міністерства оборони. Викладає у вільному доступі інформацію про те, що він є офіцером Збройних сил України. Він листується, там є такий собі сайт ізраїльський. Де військово-політична тематика озвучується. У вільному доступі з 2003 року, я повторюю, інформація про те, що він офіцер Збройних сил України. На підтвердження своїх слів… Викладає навіть своє фото, де, власне, він зі знаками у повністю українській формі”, - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він зазначив, що в 2005 році Олексій Арестович під прикриттям заступника керівника однієї з політичних партій їде в Москву на зустріч з Олександром Дугіним.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

“У вас не виникає питання - вибачте, якщо цією інформацією володію я, то чи у контррозвідки Російської Федерації були певні перестороги допустити до Дугіна людину, кадрового офіцера Головного управління розвідки Міністерства оборони. І чи вони знали, чи не знали. А після цього за дивним збігом обставин в Арестовича в Росії починається плеск акторської активності. І він бере участь у зйомках російських мильних серіалів. Ви знаєте, по великому рахунку, як на мене, то Служба безпеки мала би задати запитання Арестовичу, відповідно, він мав би, скажімо, писати свої блоги з Аскольдового провулку”, - додав експерт.

За його словами, у СБУ немає жодних запитань до Арестовича.

“Більше того, в 2003 році той самий Арестович пише, що не розглядає Російську Федерацію, як країну потенційного супротивника. Що не буде Україна ніколи воювати, ми домовимося з вами. І цю тезу він повторює в 2021 році. Що ми можемо буквально за день домовитися з Російською Федерацією. Дивний збіг обставин - а я думаю ні”, - підкреслив Снєгирьов.

Як повідомляв Знай.ua, Президент Зеленський призначив нового радника української делегації в ТКГ Арестовича.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що радник глави ОП Єрмака обматюкав виборців Зеленського: "Довбо***".