Українсько-американський бізнесмен, експерт в області криптовалют Марк Гінзбург у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, як і чому світ дізнався про біткоіни.

«Останні років 5 сфера моєї діяльності – це штучний інтелект і все, що пов'язано з технологією блокчейн. Біткоіни – це побічний продукт технології блокчейн, скажімо так. Я не буду заперечувати, це теж є сферою моїх фінансових інтересів, можливо, інвестицій і так далі. Але я не торгую біткоінами. Ви на території України не знайдете жодної людини, якій я продав один біткоін або у якої я купив один біткоін. І я абсолютно далекий від передбачення курсу біткоіна», - говорить експерт.

Гінзбург зізнався, що вважає себе одним із серйозних фахівців в галузі криптовалют в Україні, тому що долучився до цієї сфери в 2012 році.

«Більшість наших співгромадян долучилися до біткоіна і дізналися про біткоін восени 2017 року, коли було це його знамените ралі від 2 тисяч до 20. Тобто у вересні ніхто не знав, що таке біткоіни, плутали біткоіни з блокчейном. А в жовтні-листопаді вже в кожної маршрутці і на кожній кухні говорили про біткоіни», - нагадує він.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що ПриватБанк блокує карти українців, клієнти втрачають по 12 тисяч за годину.

Також Знай.uа повідомляв, що Дуров оголосив про закриття одного з своїх найгучніших проектів.