На які криптовалюта варто звернути увагу? Яке майбутнє біткойна?

Свій прогноз в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» дає українсько-американський бізнесмен, експерт в області криптовалют Марк Гінзбург.

«Сьогодні найбільш авторитетні люди, стовпи Кремнієвої долини, називають різні цифри: то біткойн буде коштувати сто тисяч, то - сто п'ятдесят ... Вер я в те, що він буде коштувати сто тисяч? Так, вірю. Але перед цим він може коштувати тридцять. А сьогодні, коли він стоїть сорок п'ять, закладати квартиру або позичати гроші в надії на те, що він виросте до ста, я категорично не раджу», - каже підприємець.

За його словами, волатильність - неминучий момент, пов'язаний з біткойном. Так, в нього потрібно інвестувати. Але інвестувати тільки таку суму, з якої людина психологічно готова розлучитися. На цей ринок ні в якому разі не слід входити з «короткими грошима».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гість програми розповів історію про те, як він минулої осені порадив своїм знайомим олігархам купити біткойн, коли він коштував 13,2 тисячі. Всі, хто послухав тої ради, скинули криптовалюту, коли вона виросла до двадцяти - і потім, не дивлячись на те, що вона продовжувала рости, не хотіли більше її купувати.

«Я застерігаю всіх громадян від використання біткойну як спекулятивного активу. Недарма великі бізнесмени радять зберігати в ньому всього один відсоток свого капіталу», - зазначає Марк Гінзбург.

Раніше Знай.ua розповідав про біткойн і іншу криптовалюту.

Також був даний прогноз про його різкий стрибок.