Кабінет Міністрів 18 січня 2021 року оголосив нову фіксовану ціну за газ – 6,99 грн. за куб.

Про тарифні зміни на газ повідомила журналістка Катерина Котенкова у програмі «Суть событий» на каналі «Знай24».

«З 1 квітня українців очікує нова ціна на газ», - попереджає журналістка. Вона пояснює, що до закінчення опалювального сезону максимальна ціна за газ обмежується 6,99 грн за куб, але, щойно обмеження перестануть діяти, ціна зміниться.

Згідно з Катериною Котенковою, кожен українець сам зможе обрати свій тариф, оскільки оператори використовуватимуть нову практику: річні тарифи та тарифи на кожен наступний місяць будуть публікуватися.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Різниця між річним та місячними тарифами дозволить обрати вигідніший з них в певний період», - зазначає журналістка. Адже у певні пори року ціна за річним тарифом може бути вищою, аніж за місячним. Окрім того, може змінитися потреба громадян у газі, зокрема влітку.

Нагадаємо, Гетманцев вважає заниження ставки ПДВ для агрохолдингів помилкою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, як комерційні банки заробляють на завищенні процентної ставки.