Цифрова трансформація триває: необхідно розвивати мережу Інтернет і розширити доступ до неї.

З цього приводу висловився Мстислав Банік, керівник проєкту «Дія», у програмі «Суб’єктивно з Янікою Мерило».

«Один з напрямків діяльності Мінціфри - це якраз покриття 95% населеної території України швидкісним інтернетом. Мова йде і про широкосмуговий, і про мобільний інтернет», - каже Мстислав Банік. Він також вважає успіхом розподілення частот для мобільних операторів і відзначає, що вдалося розв’язати проблему їхньої дороговизни.

Згідно з його підрахунками, доступ до інтернету надано приблизно 4 тисячам населених пунктів. А до 2024 року Банік розраховує закінчити справу із наданням державних послуг онлайн всіх громадянам України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Передусім цей план стосується тих людей, кому зазвичай доводилося їхати у районний центр. «Сільські жителі зможуть на комп'ютері або смартфоні отримати державні послуги без будь-яких проблем», - запевнює він.

Нагадаємо, політолог розповідає про занепад логічного мислення.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що кращим господарем навчального закладу став наймолодший директор України.