Ідеолог Олександр Доній у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, яку функцію виконує прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Це не стати політичною альтернативою. Тримати статус-кво. Інших функцій проривних влада поки що не намацала. Для того, щоб давати якусь вказівку, потрібно мати стратегічне бачення. Його не могло бути. Тому що Зеленський перемагав як абсолютна контр-еліта всій політичній системі і всім політикам», - каже експерт.

Він наголошує, що «Слуга народу» до виборів до Верховної Ради просто не існувала як партія.

«Тепер вона існує на рівні вже тисяч депутатів місцевих рад. Відповідно, говорити про якийсь стратегічний курс не доводиться. Вся риторика базувалася на альтернативі курсу попереднього президента, влади, що абсолютно логічно», - констатує Доній.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ідеолог зазначає, що чинна влада, незважаючи на спроби, не може запропонувати жодної альтернативи попередній.

«Так зване «Велике будівництво», на яке покладали надії, очевидно, повинно було покращити інфраструктуру, дати нові робочі місця, але так не вдалося. Мінкульт намагався творити єднання нації на ідейному базисі – національні круглі столи. Там була спроба будувати нові ідеологеми: єдність нації, пошук і просування прогресивних світоглядних цінностей. Але, подивіться, таку ж технологію круглих столів взяла після цього влада – Офіс президента. З більшою помпою, але виявилося, що з незрозумілим змістом», - сказав він.

За його словами, форуми і круглі столи влади – це просто звіт чиновників вищого рангу, а не пошук стратегем.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Юрія Горбунова засікли під дверима міністра Зеленського.

Також Знай.uа повідомляв, що вакцинований Зеленський терміново звернувся до українців.