Кабінет міністрів України представив свою стратегію розвитку країни. Правда, після того, як він так довго перебуває при владі, хотілося б побачити вже не план, а конкретні заходи по його реалізації. Як йде справа з цим?

Ситуацію в програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує ідеолог, телеведучий, колишній депутат Верховної Ради Олександр Доній.

«Денис Шмигаль не визначає стратегію, він - гвинтик. Він - всього лише зручний прем'єр-міністр. Саме тому його і не зміщують, хоча розмова про ротації уряду йде вже давно. Але Шмигаль виявився досить зручним, він нікому не шкодить», - каже гість програми.

Щодо Юрія Вітренка, Доній зізнався, що не знає, в чому полягає його стратегія. Принаймні, стратегічних ідей у ​​нього помічено не було. Мова йде саме про ідеї, а не про особистість Вітренка і про те, з ким з олігархів він би міг бути пов'язаний.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А де ідей немає, там в гру вступають інтереси. Наприклад, в нашій країні у всіх, хто близький до влади, це, як правило, інтереси фінансові. І ротація тих чи інших чиновників свідчить, як правило, саме про них.

«Йде лише боротьба різних груп олігархів за те, щоб пан призначив когось із них коханою дружиною - але лише першою серед рівних», - вважає Олександр Доній.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, як він в Харкові зазнав нападу і був облитий зеленкою.

Також Олександр Доній дав прогноз щодо політичного майбутнього Петра Порошенка.