Блогер і підприємець Сергій Корнак у своєму блозі на YouTube заявив, що в Україні не налаштована система держави.

«З 3,6 тис держпідприємств, на яких ви працюєте, 70% відсотків належать державі, це запорука корупції, тому що там сидить директор, якого не хвилює прибуток підприємства, його хвилює лише власне виживання: мінімальна заробітна плата співробітників та злодійство», - зазначив Корнак.

За словами блогера, у ці 3600 держпідприємств входять санаторії, відомчі готелі. 18 готелів належать конторам МВС у центрі Києва. Міністерство оборони має два готелі, також у Києві.

Також, Корнак зазначив, що Україна та Білорусь це єдині дві країни у світі, в яких спиртова монополія належить державі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«90% з 3600 держпідприємств збиткові, крім того, ще й «смокчуть» з бюджету. Металургійні підприємства підпорядковані олігархам, які не сплачують податки, засмічують навколишнє середовище», - підкреслив блогер.

Нагадаємо, Знай.ua публікував заяву Котенкової, що на пенсіонерах знову вирішили заощадити.

Раніше Знай.ua повідомляв, що українець зірвав найбільший в історії джекпот: обміняв 450 гривень на 33 мільйони.