Згода автовласника сплачувати за окремо виділене місце під парковку, гроші за яку будуть йти на благоустрій двору - це чудова практика. Про це заявив інженер та урбаніст Дмитро Макагон у відеоблозі in Kyiv на Youtube.

«Коли у дворі не можуть запаркуватись всі бажаючі, тому що місця не вистачає, то будуть паркуватися ті, хто зможе за це платити. Чим більше попит, тим більше можна цю плату підвищувати. А гроші, їх отримає ОСББ», - сказав інженер.

Макагон наголосив, що гроші за парковку можна спрямовувати на покращення подвір’я, утеплення фасадів та інші удосконалення будинку та прибудинкової території. В Європі теж існує проблема з паркувальними місцями у дворах, але звичайно ситуація набагато краще ніж у нас.

«Проблема в тому, що в нас ще й двори мають такий поганий вигляд, не доглянутий, що поставити там автівку на газончику, а там того газону і нема майже. Виглядає наче ти нічого поганого і не робиш», - резюмував Макагон.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай.ua повідомляв, про бійку за паркувальне місце, яка переросла в знищення пекарні.

Також раніше розповідали, що тернопільський герой парковки розлютив усе місто.