В ефірі програми «Романенко. Бесіди» в ході розмови з правозахисником Геннадієм Друзенко політолог Юрій Романенко розповів про меседжі, що активно розповсюджуються в телеграм-каналах, джерелом фінансування яких є, на його думку, Офіс Президента.

«Протягом останніх кількох днів триває активна розгонка меседжів, які явно з Офісу Президента, по телеграм каналах, з якими героїчно бореться ОП і яким з офісу Президента же і платять», - заявив Романенко.

Він каже, що ці меседжі поширюються вже у всіх медіа та їх посил полягає в тому, що у влади є певний план «Б», за яким вони готові «показати зуби» щодо врегулювання ситуації на Донбасі. При цьому, про цей план в Росії, ніхто не чув, про що заявили самі росіяни.

«Це створює абсолютно таке дивне дежавю у мене, тому що це нагадує часи Кучми і «касетного» скандалу, коли Кучмі, який опинився під пресом нових обставин, потрібно було якось викручуватися. І він викрутився повним зливом свого оточення: Кравченко, Литвина і всіх інших», - говорить Романенко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Політолог вважає, що президент підходить до такого моменту, про що свідчать останні меседжі в медіа, зокрема, анонсування певної інформаційної «бомби» Гордоном.

Гість програми, правозахисник Геннадій Друзенко відзначив, що розділяє таку думку і погодився, що ситуація дійсно доходить до певної точки біфуркації.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Охотін заявив, що розмови про відставку уряду вже припинилися.

Нагадаємо, Друзенко заявив, що Зеленському потрібно показати один справедливий кейс, щоб бути на коні.