Український політолог і історик Кость Бондаренко в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» поділився своїми думками щодо роботи Дениса Шмигаля.

За його словами, Шмигаль – це та людина, яка виконує доручені забов’язання. Його призначили саме для цього. Він не дбає про свій політичний імідж.

«Це людина, яка не буде складати конкуренцію Зеленському та взагалі не буде претендувати на пост президента. Це людина, яка буде виконувати все те, що намічено», - говорить експерт.

Бондаренко каже, що на даний момент Офіс президента управляє виконавчою владою. Тому, Шмигаль не заперечує Єрмаку і разом з Кабміном виконує доручення тільки від Офіса президента. Політолог вважає, що прем’єр не має власної думки.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Це людина-виконавець. І очевидно, що він дуже зручний для чинної влади, він дуже надійно вмонтований в чинну владу», - підкреслив історик.

Історик зауважує, що діяльність Шмигаля цілком нейтральна, адже про неї не можна сказати щось погане або навпаки. Ця особа дуже вигідна для влади задля керування державою, тому що на нього лягає відповідальність за дії уряду.

Нагадаємо, Чорновіл заявив, що політтехнологи намагаються зробити з Зеленського другого Порошенка.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Чаплига розповів, як нова влада повторює помилки Порошенка.