За фільмом "Громадського" "Спадкоємець" стоять ті, хто хотів би скомпрометувати екс-депутата Сергія Таруту, якого нібито пов’язують з отриманням коштів загиблого підприємця і політика Євгена Щербаня, про якого знятий цей фільм.

Про це сказав адвокат Руслана Щербаня Геннадій Москаль в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

Геннадій Москаль відмітив, що фільм “Спадкоємець” був з самого початку реалізований не по задумці Євгенія Щербаня.

“За ним стоїть, я думаю, це стоять більше хто хотів би скомпрометувати Таруту… (Євгенія Щербаня - ред.) підставили, використали, враховуючи, що він не має засобів для існування. Що він не має ні місця роботи, і тому подібне. Нема в нього ніякого бізнесу. Бізнес є в Руслана”, - сказав Геннадій Москаль.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він нагадав, що у 2013 році Генеральна прокуратура робила другу перевірку у справі Щербаня, під час якої шукали, чи не перейшли активи померлого Євгенія Щербаня до Юлії Тимошенко.

“Нічого, ні до неї, і тут же вони підтвердили, що ні в Ахметова, ні в Тарути - ніякого бізнесу, і їм це абсолютно не було потрібно. Вони мали свій бізнес і свій бізнес тут розвивали”, - підкреслив Москаль.

За його словами, конкретні прізвища замовників фільму він назвати не може, але як тільки він зрозуміє, хто причетний - одразу повідомить про це.

Як повідомляв Знай.ua, Бондаренко заявив, що ми ніколи не дізнаємося правду про загибель Щербаня.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Геннадій Москаль назвав Євгенію Щербаню ім'я замовника вбивства його батька.