Держекоінспекція проводитиме спільні заходи природоохоронного контролю із залученням обладнання та устаткування, які має на балансі місцева влада Одещини.

Про це повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований.

«Зокрема, планується проконтролювати підприємства, які розташовані поблизу Куяльницького лиману, на дотримання нормативів щодо скиду зворотних вод, а також в частині поводження з відходами», - цитує чиновника прес-служба відомства.

Очільник ДЕІ також додав, що інспекція планує перевірку полігону «Дальницькі кар'єри».

«Під час минулого заходу контролю там було виявлено близько 30 порушень природоохоронного законодавства. Цьогоріч полігон оснастили новою станцією дегазації, але сподіваюсь, підприємство і надалі модернізуватиметься», - наголосив голова Держекоінспекції.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також планується посилити природоохоронний контроль у сфері видобутку корисних копалин на території області – піску, граніту, гравію тощо, шляхом перевірок найбільших видобувних підприємств.

«Про результати всіх заходів обов'язково повідомлятиму громадськість», - підкреслив чиновник.