Перебуваючи в керівництві «Укрпошти», можна вплинути на життя мільйонів людей. Які на практиці ці можливості?

Про це розповідає CEO «Укрпошти» і член Наглядової ради «Укроборонпрому» Ігор Смілянський в програмі «Суб’єктивно з Янікою Мерило».

«Коли приїжджаєш в село і зустрічаєш бабусю, яка зі сльозами на очах розповідає, що купила ліки за дев'яносто гривень, і їй доставили їй додому, а в аптеці вони коштували сто п'ятдесят - ти розумієш, що це колосальна сума. Я вже третій рік борюся проти МВФ, Національного банку і взагалі проти всіх за те, щоб відкрити банк. Коли ми зайнялися «Укрпоштою», вона була абсолютно дохла. Тепер ми почали конкурувати, і в результаті - «Нова пошта» нас не любить, банки нас не люблять, аптечне лобі нас не любить», - розповідає він.

За словами Смілянського, «Укрпошту» зараз критикують все. Але з точки зору тієї бабусі в селі все виглядає інакше. Наприклад, раніше вона неділями їздила в райцентр, знімала гроші з картки в «Ощадбанку», і щось собі купувала. А тепер - коронавірус. І вона сидить удома - з карткою, але без грошей і голодна. Навряд чи при цьому її турбує думка МВФ про глобальну макроекономічної ситуації.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Я розумію, що можу одним законом або покупкою банку змінити на краще життя українців - а в Україні 37 відсотків населення ніколи не мало банківського рахунку. Ми доставляємо ліки, ми доставляємо посилки ... Моя мрія - зацифрувати всю країну», - каже Ігор Смілянський.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він розповів про те, як шахраї використовували «Укрпошту».

Також повідомлялося, що Смілянський заразився коронавірусом.