Зараз «Укрпошта» володіє мільйонами квадратних метрів нерухомості. Яка доля їх чекає, і до яких наслідків це призведе?

Про це розповідає CEO Укрпошти та член Наглядової ради Укроборонпрому Ігор Смілянський в програмі «Суб’єктивно з Янікою Мерило».

«Ми готуємося до продажу нерухомості «Укрпошти», ми робимо маркетинг. Біда в тому, що документи не оформлялися з 1978 року, а ми ж не можемо продати те, що не оформлено. У «Укрпошти» є 11 тисяч відділень, але їй належать тільки дві тисячі, решту ми орендуємо. А ремонтувати ті приміщення, які нам не належать, немає сенсу», - говорить він.

За словами Смілянського, тільки київська адміністрація на оренді нерухомості заробляла сто мільйонів гривень. З них 28 мільйонів «Укрпошти» і 32 мільйони «Ощадбанку».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«При цьому дуже багато хто орендують приміщення в престижних місцях Києва за сущі копійки - міська влада, так би мовити, йде їм назустріч. А найстаріше відділення «Укрпошти» в центрі столиці виселили за одну ніч», - зазначає Ігор Смілянський.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, він висловив намір продати будівлю Головпоштамту на київському Майдані Незалежності.

Також Смілянський розповів про те, як шахраї використовували «Укрпошту».