В ефірі програми «Що далі» на каналі «Знай24» політолог Олексій Якубін розповів про інтереси США та про можливу співпрацю України.

За його словами, українські політики сподіваються, що США виконуватимуть їх забов’язання. У республіки є свої інтереси, тому вони не будуть робити цю роботу.

«Знову-таки, вони будуть це коментувати, можливо, в якихось своїх інтересах вони навіть ці сюжети будуть використовувати. Але коли паралельно будуть їхні інтереси. Тому що ми бачимо - у США є своя повістка дня з Російською Федерацією. Вона є. Більш того, зараз прийшла адміністрація, яка, як ми бачимо, зовні, на рівні риторики, вони іноді досить жорсткі говорять речі в сторону Росії», - сказав Олексій Якубін.

Політолог коментує, що попри те, що Америка відкрито критикує Росію, договір про ракети продовжено, а по «Північному потоку» вже йдуть перемовини.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якубін зауважує, що наша сторона повинна чітко розуміти мету співпраці зі США. Що ми хочемо отримати в кінцевому результаті співпраці? Навіть, якщо запросити їх у Нормандський Формат, то треба розуміти з якою метою.

Раніше Знай.uа повідомляв, що 56-річний Володимир Михайлович виявився на волосині від смерті на Донбасі.

Також Знай.uа повідомляв, що під Тернополем ветерана АТО дивом витягли з петлі.