"Україна сьогодні - у великій біді! Влада готова розв'язати війну, щоб відвернути увагу народу від тотального злодійства" – таку заяву зробив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабінович.

"Зелені" готові кинути на народ банди націоналістів і навіть розв'язати війну, щоб приховати власні злочини і встановити диктатуру, вважає політик.

"В Україні діється щось таке, чого не може бути в нормальному суспільстві; таке, що здорове суспільство відразу ж припинило б. Але зараз ми говоримо про Україну, жителі якої задавлені війною, майданами і в першу чергу тотальною недовірою до влади, яку породила попередня команда", - з жалем констатував Вадим Рабінович.

Це, за словами політика, свідчить про те, що «сьогодні наша країна опинилася у великій біді», про що свідчить низка фактів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Це скликання Верховної Ради більше не здатне приймати нормальні закони, ця Рада недієздатна і не потрібна народу! Тому ми самі повинні думати про виживання держави, в якій чиновники і керівництво країни розкрадають все дочиста! "Велике будівництво" виявилося міфом, і воно допомагає грабувати; в кожній області "панують" люди, пов'язані з центральною владою ... ми зобов'язані подумати про порятунок України і про те, що робити далі! Нам необхідно прийти в себе, зрозуміти, що ми знаходимося на порозі величезної катастрофи і перестати дивитися з надією на «зелену» владу», – заявив Вадим Рабінович.

Не мають наміру здаватися і опоненти влади в особі "Опозиційної платформи - За життя" - вони "готові протистояти владі до кінця".

"Влада закриває телеканали, насміхаючись над законом і Конституцією. "Слуги" - люди молоді і, мабуть, не знають народну мудрість: "Скільки мотузочці не витися..." ... з іншого боку, вони, напевно, розуміють, що багато чого вже встигли накоїти і будуть за це відповідати. Тому готові навіть розв'язати війну, щоб приховати свої злочини. Все може бути!..» – - не виключив Вадим Рабінович.

Тим не менш, партія "Опозиційна платформа - За життя" продовжує свою роботу.

"І коли люди в регіонах кажуть мені: "Чому ж ви не реагуєте?..", я відповідаю: "Ми реагуємо в рамках правового поля. А виводити людей на вулицю ми не будемо!" ,- розповів народний депутат.

Вадим Рабінович звернувся до українців з проханням зрозуміти і почути: "Головний план влади полягає в тому, щоб ми – опозиція – вивели на вулицю людей, вони кинули б на них озброєні банди націоналістів, пролилася б кров і на цій крові вони встановили б диктатуру! Цього не буде!..»

Разом з тим політик не виключає, що народ «і без нашої допомоги таки вийде на вулицю». "Тому бажаю всім спокою і удачі! Адже спокій – це ознака потужної, виваженої сили», - резюмував Вадим Рабінович.