Для того, щоб президент Володимир Зеленський увійшов в історію, йому потрібно зробити три речі: перемогти ворогів, розвинути економіку і розібратися з держуправлінням.

Про це сказав політолог Олександр Харебін у програмі “Романенко Бесіди”.

"Зеленський хоче увійти в історію. Він так сильно хоче стати найуспішнішим, премію миру отримати. Він забуває три речі... (Потрібно - ред.) перемогти ворогів, щоб стати успішним, внутрішніх і зовнішніх. Заручитися їхньою підтримкою, партнерством. Друге, створити економічну успішну країну, щоб громадяни були щасливі, і бачили в тобі лідера, який зробив їх щасливішими. Таке, happiness. І третє - розібратися з держуправлінням. Щоб цей happiness не навернувся, коли ти підеш", - сказав Олександр Харебін.

Він зазначив, що починати потрібно з третього пункту, оскільки без нього не буде перших двох. При цьому, "кадровий Макдональдс" у Володимира Зеленського є відповіддю на всі питання.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Чому заяви РНБО виглядають смішними - хто буде робити, реалізовувати хто буде? Хто буде фронтирувати це все? Авіаносці будуть стояти в Чорному морі? Не будуть. Арсен Борисович Аваков, при всій повазі, не заткне всі дірки", - додав політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про повернення "Моторсіч" в держвласність.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Зеленський на з'їзді "Слуг" наказав перестати сподіватися на допомогу.