Президент Володимир Зеленський приречений, якщо не зміниться і не поміняє команду, але поки він не став токсичною фігурою - в нинішній ситуації Зеленський поки залишається президентом України вдруге.

Про це сказав політолог Олександр Харебін у програмі “Романенко Бесіди”.

"Я б, напевно, назвав це інтерв'ю "Зеленський приречений", якщо він не зміниться сам і не поміняє команду. Тому що багато коментаторів, або порадники, що робити Зеленському, забувають про те, що Володимир Олександрович повинен сам прийняти це рішення і повинен визнати, що щось було не так і як потрібно робити. Тому що правильні поради, які йому даються з усіх боків, і вони досить активно обговорюються в офісі, завжди впираються в єдину людину, яка повинна це зробити - президент", - сказав Олександр Харебін.

Він зазначив, що при всій його очевидній слабкості і політичному непрофесіоналізмі - магія посади і позиції поки є визначальною для майбутнього Зеленського. Це буде відбуватися, поки Зеленський не став ні для кого токсичною фігурою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Небезпечний - так. Комусь смішний, комусь непрофесійний - але він президент України. І мені складно уявити, навіть той падаючий рейтинг електоральний, що підтверджує, що в разі дострочки або навіть другого терміну - в нинішній ситуації Зеленський поки залишається президентом України вдруге", - додав політолог.

За його словами, це картбланш, який кружляє йому голову, але при цьому корона може перетворитися в могильну плиту.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський "всипав" за провали "слугам" на з'їзді: "Благополучно зливали".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що радник глави ОП Милованов встав на захист людей з вібраторами: "Я займався...".