Капітан першого рангу ВМС США Гарі Табах у програмі «Романенко. Беседы» заявив, що президент США Джо Байден вигідний для Росії.

«(Дональд Трамп, - ред.) летальну зброю (Україні, - ред.) дав. Але Байден його не давав. Трамп закрив консульства всі російські в Сполучених Штатах Америки. Трамп наклав санкції на «Північний потік». Трамп вийшов з усіх договорів з Росією. Трамп збільшив військову допомогу Україні до 306 млн доларів на рік. Байден їх уже урізав на 100 з чимось мільйонів – більше ніж вдвічі. Але будуть продовжувати, що Росії вигідний чомусь Трамп», - говорить експерт.

На його думку, Байден допомагає Росії «встати з колін».

«Північний потік» зараз відбудовують, пішли ціни на нафту і газ вгору. Ваш сусід (Росія, - ред.) починає ставати з колін. Почалася стрілянина в Донецьку і Луганську. Все це починається не випадково. Байден дзвонить Путіну одному з перших, входить назад в СНО – стратегічно-наступально озброєння, що економить Путіну мільярди доларів», - стверджує Табах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він вважає, що РФ при Байдені відновить всі ресурси, які втратила при Трампі.

«Росія за цей рік відновить всі втрачене фінансове, що вона втратила за 4 роки при Трампі. При Байдені вона вже отримає», - резюмував капітан першого рангу ВМС США.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник розповів про причини рішення РНБО розслідувати голосування депутатів за Харківські угоди.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський підтримав санкції проти Ігоря Коломойського.