Політтехнолог Максим Карижський у програмі «Романенко. Беседы» заявив, що радянські гасла продовжують існувати в незалежній Україні.

«У нас були гасла. Вони нікуди не поділися. Відбувається одне, говориться інше... І на гаслах весь час якісь заклики, які не корелюють ніяк з оперативної політикою. Ось ці безвідповідальні беззмістовні гасла – це нутро і нинішньої української політики», - говорить експерт.

Він підкреслив, що всі українські партії не відрізняються одна від одної.

«Подивимося на всі парламентські і не парламентські партії. Це ж совок в чистому вигляді. З точки зору економічної і соціальної сутності – це абсолютно леваківські проєкти. Якщо ми візьмемо їх зміст і програми... По-перше, ми у половини не знайдемо економічної програми. А по-друге, ми виявимо, що у нас ОПЗЖ від «Європейської Солідарності» і від «Слуги народу» ну нічим не відрізняється, тому що вони всі «за світле майбутнє для всіх», - розповів Карижський.

На його думку, Україна мало чим відрізняється від Української Радянської Соціалістичної Республіки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

«У нас УРСР живіша за всіх живих. Це залишки найживішого проєкта. І цей слід досі не дає піднятися чомусь новому. Все нове, що піднімається, змушене кудись мігрувати в інші країни. Ті люди, які піднімаються самі по собі, змушені їхати. У нас єдине, що не їде, просто в силу територіальної прив'язаності – це селянство, яке оре землю. І насправді є, напевно, головним клеєм нинішньої України в цих межах», - стверджує політтехнолог.

Експерт вважає, що центру України – аграрному сектору – ще доведеться себе виразити.

«Поки що аграрна група відмовилася від свого політичного представництва. Вона відмовлялася від нього довгі роки, їй це поки не властиво, і вона не хоче брати відповідальності ні за що, крім свого клаптика землі», - додав він.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Бортник розповів про причини рішення РНБО розслідувати голосування депутатів за Харківські угоди.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський підтримав санкції проти Ігоря Коломойського.