Чи загрожує Україні гаряча форма війни з Росією? Чи планують у Кремлі масштабне військове вторгнення в нашу країну?

Свою думку з цього приводу в програмі «Романенко. Бесіди» висловлює журналіст, головний редактор сайту «Цензор.НЕТ», оглядач «Дзеркала тижня» Юрій Бутусов.

«Путін планує вторгнення в Україну, але навряд чи зараз це для нього реальний сценарій в умовах посилення санкцій, жорсткої позиції Заходу і посилення консолідації українського суспільства. Я думаю, зараз єдиний можливий сценарій - це ескалація бойових дій на лінії фронту. Але тільки на тій лінії фронту, яка є зараз», - каже журналіст.

На його думку, це і справді могло б стати проблемою для України. Йдеться про збільшення числа обстрілів і влучень. Судячи з усього, це і є основний сценарій, до якого готується Росія.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Ми, на жаль, не готові до сценаріїв зміни війни. Ми тільки адаптуємося до тієї ініціативи, яку нам нав'язує противник. Україна спочатку отримує удар, а потім починає на нього реагувати. Ми не диктуємо ініціативу у війні, а тільки реагуємо на те, що нам нав'язує Росія», - робить підсумок гість програми.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, Юрій Бутусов назвав підтримку Володимиром Зеленським тютюнової компанії Бориса Кауфмана корупційною схемою.

Також він прокоментував закриття справи «Роттердам +».