Чи існує в Збройних силах України кадровий голод? І як взагалі йде в українській армії справу з кадрами?

На ці питання в програмі «Романенко. Бесіди» відповідає журналіст, головний редактор сайту «Цензор.НЕТ», оглядач «Дзеркала тижня» Юрій Бутусов.

«В українській армії немає ніяких проблем з кадрами. Про кадровий голод в армії кажуть ті люди, які самі не здатні поставити задачу. На жаль, це проблема для кожної нашої влади - розмовами про кадровий голод вона прикриває власну нездатність знайти потрібних людей і поставити їм потрібні завдання», - вважає журналіст.

За його словами, кадри є, з цим все в порядку. Війна стала для нашої країни гігантською академією. За ці сім років стало чітко зрозуміло, хто на що здатний, хто що вміє, у кого який досвід.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Армія не може воювати сама по собі. Армія не може сама себе реформувати. Армія - це виконавчий інститут. Формулювати вимоги та цілі - це завдання політиків, а вже під ці вимоги вони підбирають військових. А якщо потрібно підбирати військових для того, щоб на фронті було перемир'я - так, для цього кадрів немає», - резюмує Юрій Бутусов.

Раніше, як повідомляє Знай.ua, цей журналіст прокоментував спільний обід президента України Володимира Зеленського з Борисом Кауфманом.

Також Юрій Бутусов звинуватив Росію в намірі знищити українську енергетичну галузь.